Bo Outlaw & Løiten Twang Depot med ny single

Fredag 22. april slippes første singel «Some Old Silver Eagle» fra norske Bo Outlaw & Løiten Twang Depot sitt andrealbum «Lonestar State of Mind».

Etter stor suksess med debutalbumet «Trouble Train» har gutta igjen tatt steget inn i studio, og spilt inn tolv nye låter. Albumet er innspilt i Berry Hill, Nashville TN hos Jim Lightman Productions. Forrest Lee jr. er co-producer sammen med Bo Outlaw himself. Med en autentisk tilnærming til musikken, med hjertet på rett sted, og med sjøltillit nok til å trå i sporene etter Willie og Waylon passer cowboyhatten og bootsa bedre og bedre.

«Some Old Silver Eagle» er skrevet av frontmann Bjørn Flaaseth, aka «Bo Outlaw» og Forrest Lee jr.

”If the floorboards on this stage could tell the stories, that boots and heels have written through the years…”

Se for deg at du står på ei 200 år gammel scene. Slitte, støvete gulvplanker…. festen er i gang og toner triller utover salen. Utpå natta er det slutt for denne gang, siste dans er over og bandet klyver inn i en gammal sliten buss og setter nesa mot neste by, neste scene…og bussen er såklart en ærverdig Silver Eagle….Dette har frontmann og låtskriver Bjørn Flaaseth, aka «Bo Outlaw» opplevd flere ganger, og hver gang har det fått han til å tenke, tenke på alle historiene, alle blikk, alle gode øyeblikk. Livet som musikant, livet på veien, alle fine mennesker man møter og all historie som blir skrevet! Nettopp dette er essensen i «Some Old Silver Eagle».

Kommentarer: