Debutalbumet fra norske Arthur Stulien klart på fredag

Byrmeo-gutten Arthur Stulien ute med debutalbumet «Home» fredag 25. januar på Ghost Town AS.

Hør singelen «Free» under her:

Siden slutten av 2018 har bandet jobbet med deres debutalbum, Home i samarbeid med produsent, Bent Ivar Depui Tversland i Palte Horse Studios I Kristiansand. Her har de fremstilt en god miks av amerikansk og Byremosk countryrock.

Noen kjenner kanskje igjen Stulien fra da han var med i Idol 2016. Men etter den tid ble han motivert til å skrive mer egne ting. Byremogutten tok fatt på låtskrivingen og tok kontakt med sin fetter, Simon Stulien – som også har vært med å skrevet låtene på «Home».

De skjønte fort at de trengte flere medlemmer, og syntes musikklinjen på Universitet i Agder var en god start å finne folk til det som i dag danner bandet.


Hør på Spotify:


Bandmedlemmer:

* Arthur O. Stulien / Vokal, gitar, mandolin, med mer
* Simon Stulien / Koring, gitar
* Hisham Van Touil / Lead-gitar
* Espen Jægersborg / Trommer
* Vetle Magnus Tveit / Koring, bass
* Petter Berge / Keys

Inspirert av Blake Shelton, Eric Church og Zac Brown

Musikken kan fort assosieres med moderne country, men den har også røtter i mer enn det. Arthur og Simon vokste nemlig opp med en stor musikalsk familie hvor tante Inger Lise Stulien, tante Grete Stulien Lauen som har spor langt tilbake til 1924 til sin Bestefar, som forøvrig også heter Arthur Stulien.

Han spilte aktivt i Lindesnes Trekkspillklubb. Det er derfor vanskelig å sette musikken 100% i bås – men det får bli en blanding av norske Setedalske røtter og amerikansk inspirasjon.

Følg Arthur på FacebookKommentarer: