Alex Butler (USA) ute med singelen Crazy Town

“Crazy-Town” by Alex Butler Music Video

Alex Butler (USA) slipper ny låt produsert av Zach Swon fra «The Swon Brothers». Låta reflekterer godt Alex sitt varemerke;  å få folk til å glemme hverdagsproblemer.

Det å vokse opp i Olive Branch, en by ikke langt unna musikkbyen Memphis, har i stor grad medført at Alex Butler hadde en vag drøm om å jobbe med musikk.

Selv om han aldri trodde han skulle gjøre karriere av musikken, så har barndomsdrømmen har vært virkelighet i snart ti år, og de siste to årene har Alex Butler  jobbet fulltid med musikk. Alex Butler reiser rundt store deler av USA og opptrer. Han er viden kjent for sine gode liveshow som trekker store mengder mennesker hvor enn han drar.

Alex Butler har tidligere laget en låt sponset av Fireball Whiskey. Alex Butles låter hans dreier seg om livet, kjærlighet, øl, og å rømme fra hverdagen. Evnen til å skape en rømningsvei fra hverdagen er blitt varemerket til Alex. Artister som inspirerer han er bl.a. Luke Bryan, Jason Aldean, Bryan White og Rhett Atkins. Alex har også åpnet for band som Parmalee. 

 

Låta «Crazy Town» er inspirert av byen Minerall Wells i Texas, også lokalt kjent som «Crazy town». 

Låta skiller seg ut fra de Alex har gjort tidligere og virkelig underbygger identiteten Alex har som artist. «Crazy Town» slippes fredag 6.mars. I mellomtiden har vi fått en teaser av musikkvideoen som kommer samme dagen. 

 

Kommentarer: